Ingrepen

Bron:©Thuisarts

Sterilisatie van de man

U bent man en wilt gesteriliseerd worden. Dit is een ingreep, waarbij de zaadleiders worden onderbroken. Kosten €395 exclusief spermacontrole  (rond de €50, afhankelijk van de afspraken met uw zorgverzekeraar). De kosten worden niet vergoed vanuit de basisverzekering. Vaak is er wel een (volledige) vergoeding vanuit de aanvullende verzekering. Check bij uw verzekering wat de afspraken in uw situatie zijn. Voor meer informatie klikt u op onderstaande button.

Spiraal plaatsen

U hebt besloten een spiraal te willen laten plaatsen. Dit kan een koperspiraal of een hormoonhoudende spiraal zijn. De plaatsing duurt 15-30 minuten. Kosten €77,85 exclusief de kosten van de spiraal. De kosten voor het plaatsen worden vergoed uit de basisverzekering en kunt u bij uw verzekeraar declareren.

Voor meer informatie klikt u op onderstaande button

Bron:©Thuisarts

Bron:©Thuisarts

Atheroomcyste verwijderen

U heeft samen met uw huisarts besloten om een atheroomcyste te laten verwijderen. Dit kan op verschillende manieren. Na beoordeling besluiten we welke manier het beste in uw situatie is.  Kosten €110,37. Deze kosten worden vergoed uit de basisverzekering en kunt u bij uw verzekeraar declareren. Voor meer informatie klikt u op onderstaande button.

Wigexcisie

U hebt last van een ingegroeide teennagel. Een vervelende, pijnlijke klacht. Als conservatieve behandeling met sodabadjes en klemmetjes via de pedicure niet helpt, kan een wigexcisie de oplossing zijn. Hierbij halen we het reepje van de teennagel dat ingegroeid is weg. Kosten €110,37. Deze kosten worden vergoed uit de basisverzekering en kunt u bij uw verzekeraar declareren. Voor meer informatie klikt u op onderstaande button.

Bron:©Thuisarts